Skip to main content
Eten op school

Maaltijden

Gezond, lekker en lokaal
25 apr
Donderdag 25 april
Datum donderdag 25 april
Voorgerecht
Preisoep
Hoofdgerecht
Visfilet in brévalsaus met gestoofde wortelschijfjes en puree
Allergenen
26 apr
Vrijdag 26 april
vrijdag 26 april
Voorgerecht
Tomatensoep
Hoofdgerecht
Kaasvink in bruine saus met breekbonen en gestoomde aardappelen
Allergenen
29 apr
Maandag 29 april
maandag 29 april
Voorgerecht
Seldersoep
Hoofdgerecht
Vissticks met spinaziepuree
Allergenen
30 apr
Dinsdag 30 april
dinsdag 30 april
Voorgerecht
Seizoensoep
Hoofdgerecht
Bolognaise, geraspte kaas en volkoren spaghetti
Allergenen
2 mei
Donderdag 2 mei
donderdag 2 mei
Voorgerecht
Tomatensoep
Hoofdgerecht
Kalkoenfilet in kruidenroom, erwtjes en wortelen, gestoomde aardappelen
Allergenen
3 mei
Vrijdag 3 mei
vrijdag 3 mei
Voorgerecht
Aspergesoep
Hoofdgerecht
Kippeling met appelmoes en puree
Allergenen