Eten op school
Maaltijden
Gezond, lekker en lokaal
25
apr
Donderdag 25 april
donderdag 25 april
- Voorgerecht
- Preisoep
- Hoofdgerecht
- Visfilet in brévalsaus met gestoofde wortelschijfjes en puree
- Allergenen
26
apr
Vrijdag 26 april
vrijdag 26 april
- Voorgerecht
- Tomatensoep
- Hoofdgerecht
- Kaasvink in bruine saus met breekbonen en gestoomde aardappelen
- Allergenen
29
apr
Maandag 29 april
maandag 29 april
- Voorgerecht
- Seldersoep
- Hoofdgerecht
- Vissticks met spinaziepuree
- Allergenen
30
apr
Dinsdag 30 april
dinsdag 30 april
- Voorgerecht
- Seizoensoep
- Hoofdgerecht
- Bolognaise, geraspte kaas en volkoren spaghetti
- Allergenen
2
mei
Donderdag 2 mei
donderdag 2 mei
- Voorgerecht
- Tomatensoep
- Hoofdgerecht
- Kalkoenfilet in kruidenroom, erwtjes en wortelen, gestoomde aardappelen
- Allergenen
3
mei
Vrijdag 3 mei
vrijdag 3 mei
- Voorgerecht
- Aspergesoep
- Hoofdgerecht
- Kippeling met appelmoes en puree
- Allergenen