Skip to main content
Eten op school

Maaltijden

Gezond, lekker en lokaal
19 mrt
Dinsdag 19 maart
Datum dinsdag 19 maart
Voorgerecht
Seldersoep
Hoofdgerecht
Lasagne
Allergenen
21 mrt
Donderdag 21 maart
donderdag 21 maart
Voorgerecht
Wortelsoep
Hoofdgerecht
Kalkoenfilet in veenbessensaus met erwtjes en gestoomde aardappelen
Allergenen
22 mrt
Vrijdag 22 maart
vrijdag 22 maart
Voorgerecht
Tomatensoep
Hoofdgerecht
BBQ-worst met mosterdsaus, rode kool en gestoomde aardappelen
Allergenen
25 mrt
Maandag 25 maart
maandag 25 maart
Voorgerecht
Tomatensoep
Hoofdgerecht
Kipfrietjes met witte kool en puree
Allergenen
26 mrt
Dinsdag 26 maart
dinsdag 26 maart
Voorgerecht
Groentesoep
Hoofdgerecht
Vol-au-vent met champignons, sombrerogroenten en rijst
Allergenen
28 mrt
Donderdag 28 maart
donderdag 28 maart
Voorgerecht
Tomatensoep
Hoofdgerecht
Kaasburger in mosterdsaus, cruditeiten en gestoomde aardappelen
Allergenen
29 mrt
Vrijdag 29 maart
vrijdag 29 maart
Voorgerecht
Tomatengroentesoep
Hoofdgerecht
Visfilet in brévalsaus met wortelstamppot
Allergenen
15 apr
Maandag 15 april
maandag 15 april
Voorgerecht
Tomatengroentesoep
Hoofdgerecht
Hoki in mosterdsaus, gestoofde wortelschijfjes en puree
Allergenen
16 apr
Dinsdag 16 april
dinsdag 16 april
Voorgerecht
Groentesoep
Hoofdgerecht
Lasagne
Allergenen
18 apr
Donderdag 18 april
donderdag 18 april
Voorgerecht
Aspergesoep
Hoofdgerecht
Kippennootjes met veenbessensaus, appelmoes en gestoomde aardappelen
Allergenen
19 apr
Vrijdag 19 april
vrijdag 19 april
Voorgerecht
Tomatensoep
Hoofdgerecht
Vol-au-vent met champignons, groentenmengeling en rijst
Allergenen
22 apr
Maandag 22 april
maandag 22 april
Voorgerecht
Boerensoep
Hoofdgerecht
Hesp in kaassaus met macaroni
Allergenen
23 apr
Dinsdag 23 april
dinsdag 23 april
Voorgerecht
Tomatensoep
Hoofdgerecht
Kippennuggets, bloemkool en puree
Allergenen
25 apr
Donderdag 25 april
donderdag 25 april
Voorgerecht
Preisoep
Hoofdgerecht
Visfilet in brévalsaus met gestoofde wortelschijfjes en puree
Allergenen
26 apr
Vrijdag 26 april
vrijdag 26 april
Voorgerecht
Tomatensoep
Hoofdgerecht
Kaasvink in bruine saus met breekbonen en gestoomde aardappelen
Allergenen
29 apr
Maandag 29 april
maandag 29 april
Voorgerecht
Seldersoep
Hoofdgerecht
Vissticks met spinaziepuree
Allergenen
30 apr
Dinsdag 30 april
dinsdag 30 april
Voorgerecht
Seizoensoep
Hoofdgerecht
Bolognaise, geraspte kaas en volkoren spaghetti
Allergenen
2 mei
Donderdag 2 mei
donderdag 2 mei
Voorgerecht
Tomatensoep
Hoofdgerecht
Kalkoenfilet in kruidenroom, erwtjes en wortelen, gestoomde aardappelen
Allergenen
3 mei
Vrijdag 3 mei
vrijdag 3 mei
Voorgerecht
Aspergesoep
Hoofdgerecht
Kippeling met appelmoes en puree
Allergenen